Üdv. vásárláshoz jelentkezzen be!

Tavaszi felkészülés 3.

A 2. NAP UTÁNI EREDMÉNYHIRDETÉS!!!

A 2. napi termékajánlat megosztói közül Balogh Lili nevét húztuk ki a kobakból. Köszönjük a megosztást, számítunk rá a továbbiakban is!

Tavaszi felkészülés 3.

A nyeremény 4 kg Calavite csonterősítő. Gratulálunk!


3. nap
A napi ismertetőt gyorsan megosztók között a következő napon kisorsolunk egyet az aznap ismertetett termékek közül! Érdemes tehát látogatni a Facebook oldalt és a webshopot.

Ma pedig, a 3. napon a láb, ín és izületi problémákra ajánlunk megoldást:

A FlexiVite HA termékünkaz ízületre ható készítmények legújabb generációjának képviselője. Biológiailag aktív anyagok segítségével bizonyítottan és gyorsan képes csökkenteni azokat az ízületi problémákat, amelyek a lovakon sérülések, korosodás vagy a nehéz munka és verseny közbeni igénybevétel miatt alakultak ki.

Az MSM (metil-szulfonil-metán) ként tartalmazó takarmány-kiegészítő. A kén elengedhetetlen az egészséges ízületi porc kialakulásához. (Fontos alkotóeleme továbbá a keratin, amely fontos szerepet játszik a pata és a szőrzet állapotában.)

A Relax teljesen természetes vizes agyag kész formában. A hűtőfolyadék agyag nyugtatja az inak és izületek gyulladását és csökkenti a fájdalmat. Elősegíti a duzzanatmentességet és a véraláfutások felszívódását.

Elérhetőségeink

  • Tel.: +36 1 401-0808
  • Fax: +36 1 401-0806
  • Kapcsolat

Bejelentkezés

Felhasználói regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ...