Üdv. vásárláshoz jelentkezzen be!

Equisept Fly Spray 0,75 liter


Fogyasztói ár: 8.400  Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül: 6.614  Ft
Áfa összege: 1.786  Ft
  • Termék leírás
  • Vélemények

EQUISEPT FLY SPRAY

Az Equisept légy- és kártevőirtó spray kontakt rovarölő szer, amely mindenféle légy, lótetű, kullancs, szúnyog, szarvasbogár, tetűtetű és egyéb kártevő, például csótány, moly, ezüstkártevő, pók, hangya, szú, bogár és darázs ellen alkalmazható. Az Equisept® spray a rovarokat érintkezéskor azonnal elpusztítja. A felületek és tárgyak egyszeri permetezése hosszú távú védelmet biztosít akár hat hétig. Megbízható védelem akut kártevőfertőzés esetén is. Tökéletes lóistállók, szállítószállító járművek számára.

Használati utasítás:

  • • Használat előtt jól rázza fel a dobozt. A legyek, lódarazsak és más kártevők által kedvelt helyeket kb. 30 cm távolságból kezeljük Equisept® permetszerrel, amíg a felület enyhén nedvesnek nem látszik. A permetezést hagyja abba, mielőtt a felületen filmszerű bevonat jelenik meg. (Ha érzékeny vagy polírozott felületeket kell kezelni, először egy kis, nem feltűnő területen végezzen próbát!)

    Használat után gondoskodjon a megfelelő szellőzésről. A lovat ezután vissza lehet vezetni a permetezett környezetbe. A vékony bevonat folt nélkül szárad meg. Alkalmazás közben nincs kellemetlen szag.

Kiszerelés:
0,75 liter

* Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártó a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatja. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

Másik termék ebben a kategóriában Másik kategória választása

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Elérhetőségeink

  • Tel.: +36 1 401-0808
  • Fax: +36 1 401-0806
  • Kapcsolat

Bejelentkezés

Felhasználói regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ...