Üdv. vásárláshoz jelentkezzen be!

Tavaszi felkészülés 11.

A 10. NAPI SORSOLÁS EREDMÉNYE:

A tegnapi termékismertetőt megosztók közül Sztankov Ákosnak kedvezett a sorsolás.

Tavaszi felkészülés 11.

Köszönjük a megosztást és gratulálunk a nyereményhez, amely 2 db 0,5 kg –os Selenavite E Powder, amely nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és aminosavakat tartalmaz.


11. nap
Kérünk mindenkit, hogy a Facebook-on „Megosztás”-ra is kattintson, mert így másnap részt vesz a terméksorsoláson. Érdemes tehát látogatni a Facebook oldalt és a webshopot.

Ma további vitaminkészítményeket ajánlunk, azoknak a lótartóknak is, akik nem feltétlen a teljesítményfokozásban érdekeltek, hanem „csak” általános jólétet kívánnak biztosítani négylábú barátaiknak.

Everyday: az összes szükséges vitamint, nyomelemet és ásványi anyagot tartalmazza. Könnyen emészthető összetevői miatt ideális kiegészítő a könnyű és közepes munkát végző és pihenő lovak és pónik számára. Rendszeres (mindennapos) használata segít fenntartani a lovak egészségét és vitalitását.

Fifteen Up: ez a takarmány-kiegészítőnk – mint neve is mutatja – kifejezetten az idősebb lovak számára készül. Etetésével biztosítható az idősebb lovak teljes nyomelem-, vitamin- és ásványianyag szükséglete. Használatával visszaadsz valamit lovadnak abból a sok örömből és jóból, amit az előző 12-15 évben tőle kaptál!

Elérhetőségeink

  • Tel.: +36 1 401-0808
  • Fax: +36 1 401-0806
  • Kapcsolat

Bejelentkezés

Felhasználói regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ...