Üdv. vásárláshoz jelentkezzen be!

Tavaszi felkészülés 9.

A 8. NAPI SORSOLÁS:

A 7. napon a megtekintők számát illetően csúcsot döntöttünk: az érdeklődők száma meghaladta az 550-et. Köszönjük az érdeklődést!

Tavaszi felkészülés 9.

Az aznapi termékismertetőt megosztók közül ezúttal Fézer Róbert a szerencsés nyertes. Gratulálunk a nyereményhez! Fézer Robi 2015-ben – legjobb magyarként – 3. helyezést ért el a championzsoké címért folytatott versenyben. Biztosak vagyunk abban, hogy jó kezekbe kerül a 1,5 kg kiszerelésű Bio-Trition termékünk, amely a pata „doktora”.


9. nap
Folytatjuk a „vitaminok, teljesítményfokozók” termékcsoport ismertetését. A megosztók között a következő napon kisorsolunk egyet termékeink közül! Érdemes tehát látogatni a Facebook oldalt és a webshopot.

No Ties: kifejezetten a nagy igénybevételnek kitett teljesítménylovak számára került kialakításra (galopp -, lovastusa -, díjugrató-, ügető-, fogat- és távlovak). A népiesen „ünnepi betegség” néven ismert jelenség leginkább a nagyon komoly munkának kitett, illetve a betegségre hajlamos lovakon jelentkezhet, amikor nincsenek munkában és magas energiatartalmú takarmányt kapnak. A No Ties segít egyensúlyban tartani a szervezetet, és hatékonyan csökkenti az izomfáradtságot.

Optima BCAA: egyedülálló kombinációja az elágazó láncú aminosavaknak (L-valin, L-leucin és L-izoleucin), valamint a feltételesen esszenciális aminosav L-glutaminnak. Ezek alkotják a ló izom-szövetállománya aminosav tartalmának kb. 35 %-át. Az integritás fenntartása elengedhetetlen az intenzív edzések és a versenyek során. Por és paszta alakban is kapható.

Premier E: E-vitamin takarmány-kiegészítő koncentrátum. Segíti versenylovak izomzatának felépítését, fokozza a tenyészkancák és mének termékenységét.

Restore-Lyte (Liquid): edzés közben és meleg körülmények között az izzadás következtében elveszített ion sók gyors pótlását teszi lehetővé. Az ivóvízhez adagolva hatékony segítség a dehidratált lovak számára.

Elérhetőségeink

  • Tel.: +36 1 401-0808
  • Fax: +36 1 401-0806
  • Kapcsolat

Bejelentkezés

Felhasználói regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ...