Üdv. vásárláshoz jelentkezzen be!

Tavaszi felkészülés 8.

A 7. NAPI SORSOLÁS EREDMÉNYE:

A tegnapi termékajánlást megtekintők száma ismét meghaladta a 400-at, nőtt a megosztók és az Equine Product facebook oldalt kedvelők száma is. Ismételten köszönjük az érdeklődést!

Tavaszi felkészülés 8.

A „vitaminok, teljesítményfokozók” termékcsoport első három termékével indult ajánlást megosztók közül a mai sorsoláson Kovács Sándor többszörös (és aktuális!) galopp championtrénernek kedvezett a szerencse. Gratulálunk a Mesternek! Nyereménye 1,5 kg Copper-Trition, amely a lovak számára nélkülözhetetlen vitaminokat, köztük E, B6 és B12 vitamint, továbbá rezet, mangánt és cinket, lizint és metionint tartalmaz. További apró ajándék egy céglogóval ellátott baseballsapka.


8. nap
Folytatjuk a „vitaminok, teljesítményfokozók” termékcsoport ismertetését. A megosztók között a következő napon kisorsolunk egyet termékeink közül! Érdemes tehát látogatni a Facebook oldalt és a webshopot.

Everyday Electrolite: hatékony segítség az izzadás során elveszett elektrolitok pótlására. 50 g mennyiség pótolja az edzés közben, meleg körülmények között, utazás vagy egy verseny során 2,5 liter izzadsággal elvesztett elektrolit mennyiségét.

Free Flow: egy teljesen új növényi termék, amely a vizeletürítést segíti elő. Előnyös, ha a ló a melléktermékeket és a toxinok gyorsabban tudja eltávolítani a szervezetéből. A Free Flow a természetes növényi kivonatok és az ízletes gélalap egyedülálló keveréke.

Haemavite B Plus: nagyon ízletes, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó készítmény magas folsav tartalommal. Hatékony segítség a vérszegény lovaknak, emeli továbbá az egészséges lovak teljesítményszintjét. Étvágygerjesztő hatása is ismert.

Iron Plus: a koncentrált vaspótlás azokra az esetekre, amikor a ló teljesítménye „megfakul”. Ezzel a gyors hatású készítménnyel újra elérhető és hosszú időn át fenntartható a csúcsforma.

Elérhetőségeink

  • Tel.: +36 1 401-0808
  • Fax: +36 1 401-0806
  • Kapcsolat

Bejelentkezés

Felhasználói regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ...