Üdv. vásárláshoz jelentkezzen be!

Tavaszi felkészülés 7.

A 6. NAP EREDMÉNYE:

A tegnapi naphoz kapcsolódóan két eredményről is beszámolhatunk:

Tavaszi felkészülés 7.

1.)  A termékajánlást megtekintők száma az elmúlt héten folyamatosan emelkedett. Tegnap már jelentősen meghaladta a 400-at! Köszönjük az érdeklődést!

2.)  A viselkedést jótékonyan befolyásoló termékek ismertetését megosztók közül a mai sorsoláson Gyolai Nikolettnek kedvezett a szerencse. Gratulálunk! Nyereménye 1,5 kg Cool-It, amely a nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek mellett pro- és prebiotikumokat tartalmaz. Azok a lovak, akik Cool-It-ot kapnak nyugodtabban viselkednek, hatékonyabban dolgoznak, pihenőidejüket tényleges pihenéssel töltik.


7. nap
A napi ismertetőt gyorsan megosztók között a következő napon kisorsolunk egyet az aznap ismertetett termékek közül! Érdemes tehát látogatni a Facebook oldalt és a webshopot.

Sorozatunkkal elérkeztünk a 7. naphoz, amely a Biblia szerint a pihenés napja lenne, mi azonban nem pihenünk meg, hanem megkezdjük a vitaminok és teljesítményfokozó szerek széles skálájának – összesen 16 különféle terméknek – az ismertetését. Úgy tervezzük, hogy naponta két-három terméket ismertetünk, s a végén tartunk egy ráadásnapot is.

Sorsolás továbbra is minden nap után lesz!

Copper-Trition: vitamindús ásványi anyag táplálék-kiegészítő, mely a lovak számára nélkülözhetetlen vitaminokat, köztük E, B6 és B12 vitamint, továbbá rezet, mangánt és cinket, lizint és metionint tartalmaz.

Creatin Monohydrate: 100% tiszta kreatint tartalmaz. A kreatin az izomzatban foszfokreatin formájában van jelen, és izomsejteken belül energiaraktárként működik. Hiánya korlátozza, pótlása pedig növeli a fizikai teljesítményt, továbbá segíti a fehérjeszintézist, amely befolyással van az izomnövekedésre.

Equine Energiser: a glükóz alapú energiaforrások helyett alternatív szénhidrátokat tartalmaz a kemény munka és versenyek során felhasznált energia gyors pótlására. A glükóz bázisú szénhidrátoknál hatékonyabban tölti fel a szervezet energiaraktárait. A termék a ló- és lovassportok minden területén hozzájárul a kiemelkedő eredmények eléréséhez.

Elérhetőségeink

  • Tel.: +36 1 401-0808
  • Fax: +36 1 401-0806
  • Kapcsolat

Bejelentkezés

Felhasználói regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ...