Üdv. vásárláshoz jelentkezzen be!

Tavaszi felkészülés 6.

AZ 5. NAPI SORSOLÁS EREDMÉNYE!!!

Vasárnap a légzőrendszer általános támogatójaként a fokhagyma granulátumot, nagy igénybevétel vagy légúti gyulladás esetére pedig a Breeze-Up alkalmazását ajánlottuk.

Tavaszi felkészülés 6.

A megosztók közül Réder Orsolya volt a szerencse fia, pontosabban lánya. Köszönjük a megosztást! A nyeremény egy 1 literes kiszerelésű Breez-Up. Gratulálunk!


6. nap
A napi ismertetőt gyorsan megosztók között a következő napon kisorsolunk egyet az aznap ismertetett termékek közül! Érdemes tehát látogatni a Facebook oldalt és a webshopot.

Hogy a szomorú időjárás ellenére is jól induljon a hét, ma – a 6. napon – a lovak viselkedését jótékonyan befolyásoló termékeinket ajánljuk figyelmetekbe.

A Cool-It kifejezetten hobbi-, lovasiskolai-, kiállítási- továbbá kezdő díjugató, díjlovagló és lovastusa szakágakban versenyző lovak számára kifejlesztett termék. A megfelelő egészségi állapot fenntartásához nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek mellett olyan pro- és prebiotikumokat tartalmaz, amelyek segítik az idegesebb vagy hevesebb vérmérsékletű lovak megnyugtatását. Azok a lovak, akik ezt a takarmánykiegészítőt kapják nyugodtabban viselkednek, hatékonyabban dolgoznak, pihenőidejüket tényleges pihenéssel töltik.

A Transvite Probiotic Powder kiváló stresszoldó termék. A ló emésztőrendszere jótékony és káros baktériumok kényes egyensúlyaként is felfogható, amely könnyen felborul többek között a stressz hatására. A TransVite elősegíti az egészséges emésztőrendszer kialakulását és szolgálja annak fenntartását. Különösen versenyekre vagy hosszabb távon történő lószállításhoz a könnyen beadható Transvite Probiotic pasztát ajánljuk.

 

Elérhetőségeink

  • Tel.: +36 1 401-0808
  • Fax: +36 1 401-0806
  • Kapcsolat

Bejelentkezés

Felhasználói regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ...