Üdv. vásárláshoz jelentkezzen be!

Tavaszi felkészülés 5.

A 4. NAP UTÁNI EREDMÉNYHIRDETÉS!!!

A 4. napi termékajánlat (emésztést segítők) megosztói közül Petró Zsófia nevét húztuk ki a kobakból.

Tavaszi felkészülés 5.

Reméljük Zsófia és lovasbarátai új vásárlóink lesznek. Köszönjük a megosztást és gratulálunk a nyereményhez, amely 2,5 kg fokhagyma granulátum. A fokhagyma az emésztő- és légzőrendszer támogatója, továbbá használata csökkenti a vérszívó rovarok ló körüli aktivitását is.


5. nap
A napi ismertetőt gyorsan megosztók között a következő napon kisorsolunk egyet az aznap ismertetett termékek közül! Érdemes tehát látogatni a Facebook oldalt és a webshopot.

A tegnapi naphoz képest kellemesebbnek ígérkező vasárnappal elérkezett termékismertető sorozatunk 5. napja. Ma a légutak egészségét biztosító Breez-Up-ot ajánljuk figyelmetekbe.

A légzőrendszer általános támogatójaként jól ismert és ajánlott a fokhagyma  granulátum. De mi ajánlható, ha nagyobb a baj? A megoldás a Breeze-Up használata, amely az egészséges légzést segíti elő nagy igénybevétel vagy a légúti gyulladás esetén. Alkalmazása ideális a lovak számára nem megfelelő levegőjű, poros környezetben is.

Ma vasárnap van; az üzletek zárva, webshopunk nyitva! De csak este keressétek fel, napközben lovagoljatok!!!

Elérhetőségeink

  • Tel.: +36 1 401-0808
  • Fax: +36 1 401-0806
  • Kapcsolat

Bejelentkezés

Felhasználói regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ...