Üdv. vásárláshoz jelentkezzen be!

Tavaszi felkészülés 4.

A 3. NAP UTÁNI EREDMÉNYHIRDETÉS!!!

A 3. napi termékajánlat (lábak, ínak, izületek) megosztói közül Farkas Leventének kedvezett a szerencse.

Tavaszi felkészülés 4.

Köszönjük a megosztást és gratulálunk a nyereményhez, amely egy 5 kg-os kiszerelésű Relax. A Relax csökkenti az inak és izületek gyulladását, enyhíti a fájdalmat. Elősegíti a duzzanatmentességet és a véraláfutások felszívódását.


4. nap
A napi ismertetőt gyorsan megosztók között a következő napon kisorsolunk egyet az aznap ismertetett termékek közül! Érdemes tehát látogatni a Facebook oldalt és a webshopot.

Elérkezett a termékismertető 4. napja. Ma az emésztést segítő termékeinkkel foglalkozunk.

A Transvite Maintenance egyaránt tartalmaz prebiotikumokat és természetes probiotikumokat. A ló napi étrendjének kiegészítőjeként hatékonyabbá teszi az emésztést, szaporítja a bélfal jótékony baktériumait.

A fokhagyma granulátum - Garlic Granules -az emésztő- és légzőrendszer támogatója. Rendszeres használata a tapasztalatok szerint csökkenti a vérszívó rovarok (kullancs, bögöly) ló körüli aktivitását is. Ez utóbbi hatás kialakulásához lassan ideje megkezdeni az abrakba történő adagolást!
A termék a hagyományos natúr granulátum mellett mézes változatban - Garlic Honey - is kapható. A hozzáadott méz étvágygerjesztő hatású energiaforrás is egyben.

A lovak egyik fő ellensége a kólika! Sand Shifter-t ajánlunk minden kólikára hajlamos ló számára. A termék útifű maghéjat (pysllium husk) tartalmazó, amely rostos gélt képez az emésztőrendszerben. A gél megakadályozza, hogy az összetapadó takarmány és homok részecskék akadályt képezzenek a bélben. Bélmozgásra ösztönöz, így segíti emésztőrendszer akadályainak eltávolítását.

Holnap vasárnap. Az üzletek zárva, de webshopunk nyitva van! És holnap is jelentkezünk termékajánlattal!

Elérhetőségeink

  • Tel.: +36 1 401-0808
  • Fax: +36 1 401-0806
  • Kapcsolat

Bejelentkezés

Felhasználói regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ...