Üdv. vásárláshoz jelentkezzen be!

Tavaszi felkészülés 2.

A lónak négy lába van, mégis megbotlik – tartja a közmondás. Hát akkor mi kétlábúak persze, hogy megbotlunk.

Emiatt tegnap a pata varázsszerei közül kimaradt az Equine Farriers Friend.

Tavaszi felkészülés 2.

Ismertetését most pótoljuk: az Equine Farriers Friend viasz és ásványi olajok speciális keveréke, amely segíti a pata növekedését és egészségének fenntartását. Segíti a pata nedvességének megtartását, javítja a szaru természetes rugalmasságát.

EREDMÉNYHIRDETÉS!!!

Az 1. napi termékajánlat megosztói közül Drexler Virginia nevét húztuk ki a kobakból. A megosztásért – és mert a szerencsével sem állt hadilábon – egy ecsettel ellátott 0,8 literes Equine Farriers Friend terméket vehet át. Gratulálunk!


2. nap
A napi ismertetőt gyorsan megosztók között a következő napon kisorsolunk egyet az aznap ismertetett termékek közül! Érdemes tehát látogatni a Facebook oldalt és a webshopot.

A mai, 2. napon ismertetjük az egészséges csontozatot támogató termékeinket:

Calavite: a lovak csontozatának építője. A kalcium elengedhetetlen az erős és egészséges csontozat kialakulásához és megtartásához, szükséges továbbá az idegrendszer megfelelő működéséhez is. A kalcium felszívódását és hasznosulását támogató gondosan kiszámított D3 és A vitamin mennyiséget is tartalmaz. Ideális kiegészítő csikók, fiatal állomány és szoptató kancák számára.

Cal-Phos: a lovak szervezetének nagyobb mennyiségben van szüksége két létfontosságú makro elemre, kalciumra és foszforra. A mennyiség mellett fontos tényező a két elem egymáshoz viszonyított aránya, amely 2 egység kalcium : 1 egység foszfor. Különösen a növendék- és csikóállomány érzékenyebb, a két elem nem megfelelő mennyisége vagy aránya puhább csontozatot eredményezhet. Ajánlott a vemhes és szoptató kancák számára is.

Elérhetőségeink

  • Tel.: +36 1 401-0808
  • Fax: +36 1 401-0806
  • Kapcsolat

Bejelentkezés

Felhasználói regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ...