Üdv. vásárláshoz jelentkezzen be!

Tavaszi felkészülés 13.

A 12. NAPI SORSOLÁS EREDMÉNYE:

A „tavaszi felkészülés” termékismertető sorozatunk 12. napján két – kiváló minősége mellett igen kedvező árú – általánosan használt termékünket ajánlottuk figyelmetekbe.

Tavaszi felkészülés 13.

Nap-nap után meg kell köszönnünk a sok-sok megosztást, amelynek eredményeképpen megdőlt az eddig nézettségi rekord. Termékismertetőnk több mint 1.100 személyhez jutott el! A megosztók közül Nagy Attilához kerül a nyeremény, amely 1-1 liter Cod Liver Oil (étvágygerjesztő hatású tőkehalmáj olaj) és Linseed Oil (emésztést segítő lenolaj). Gratulálunk!


Azt tartja a mondás, hogy jóból is megárt a sok. Ezért most néhány nap szünetet tartunk, aztán jövünk vissza. Ismertetünk még néhány speciális termékünket (mint pl. a Haematrol K és L-Carnitine), aztán számot adunk arról, hogy a termékismertető sorozatunk eredményeképpen mely termékekből nőtt meg legjobban a fogyasztás. Ebből mindenki láthatja majd, hogy a tavaszvárás/lovak felkészítése során mit vásárol a többség!

Addig is rendelkezésre állunk. Webshopunk munkanapokon, szombaton, vasár- és ünnepnapokon, éjjel-nappal nyitva tart! Megkeresésekre, kérdésekre is szívesen válaszolunk!

Elérhetőségeink

  • Tel.: +36 1 401-0808
  • Fax: +36 1 401-0806
  • Kapcsolat

Bejelentkezés

Felhasználói regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ...