Üdv. vásárláshoz jelentkezzen be!

Tavaszi felkészülés 12.

A 11. NAPI SORSOLÁS EREDMÉNYE:

Tegnap az Everyday és a Fifteen Up kiegészítőket ajánlottuk. Köszönjük a sok-sok megosztást, amelynek eredményeképpen a tegnapi ismertetőt több mint 900 érdeklődő tekintette meg! A megosztók közül a mai sorsolás Lövei Nándornak kedvezett, gratulálunk!

Tavaszi felkészülés 12.

A nyeremény 1,5 kg Everyday, amely ideális kiegészítő a könnyű és közepes munkát végző és pihenő lovak és pónik számára.


11. nap
Ismét kérünk mindenkit, hogy a Facebook-on „Megosztás”-ra is kattintson, mert így másnap részt vesz a terméksorsoláson. Érdemes tehát látogatni a Facebook oldalt és a webshopot.

Ma két – kiváló minősége mellett igen kedvező árú – általánosan használt termékünket szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. Két olyan takarmány-kiegészítőt, amely minden lótartó számára fontos, azoknak is akik nem feltétlen lovaik teljesítményfokozásában érdekeltek, vagy nem speciális problémájuk megoldására használják termékeinket.

Cod Liver Oil: 100% tőkehalmáj olaj. Étvágygerjesztő hatása mellett hasznos az ízületeknek, erősít a csontokat, s nem mellesleg egészséges bőrt és fényes szőrzetet eredményez.

Linseed Oil: a lenolajnak ismert az emésztés segítő tulajdonsága. Rendszeres alkalmazása fényessé és egészségessé teszi a szőrzetet. Tartalmaz továbbá esszenciális zsírsavakat, omega-3-at és omega-6-ot.

Elérhetőségeink

  • Tel.: +36 1 401-0808
  • Fax: +36 1 401-0806
  • Kapcsolat

Bejelentkezés

Felhasználói regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ...