Üdv. vásárláshoz jelentkezzen be!

Tavaszi felkészülés 10.

A 9. NAPI SORSOLÁS EREDMÉNYE:

A tegnapi termékismertetőt megosztók közül Lovas Nóra nevét tartalmazta a kobakból kihúzott cédula.

Tavaszi felkészülés 10.

Köszönjük a megosztást és gratulálunk a nyereményhez, amely ezúttal 1,5 kg Premier E. Ez a termékünk E-vitamin takarmány-kiegészítő koncentrátum. Segíti versenylovak izomzatának felépítését, fokozza a tenyészkancák és mének termékenységét.


10. nap
Folytatjuk a „vitaminok, teljesítményfokozók” termékcsoport ismertetését. Minden nap rendszeresen 500 fő felett van a megtekintő száma. Kérünk mindenkit, hogy egy kattintással osszák is meg a tájékoztatást, mert így másnap részt vesznek a terméksorsoláson. Érdemes tehát látogatni a Facebook oldalt és a webshopot.

Ma az értékesítési statisztikák alapján a „vitaminok, teljesítményfokozók” termékcsoport talán legnépszerűbb két tagját ajánljuk szíves figyelmetekbe.

Selenavite E (Liquid): ízletes melaszbázison kialakított elismerten átfogó és hatékony teljes körű minőségi takarmány-kiegészítő. Nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és aminosavakat tartalmaz. Gyors felszívódást elősegítő folyékony készítmény. 1 literes és 5 literes kiszerelésben kapható, nem csak webshopunkban és irodáinkban, hanem viszonteladóinknál is (Budapesten a Nagy Lovas Áruház Állatpatikában, a Derby Lovasboltban és a keszthelyi „Kovács Lovasbolt”-ban). A galopptrénerek nem tévednek.

Selenavite E (Powder): teljesen hasonló összetételű por alakú változat, amely az abraktakarmányba keverhető. 0,5 kg-os, 1,5 kg-os, 4 kg-os és 10 kg-os kiszerelésben forgalmazzuk.

A ma ajánlott két termékünk a kiváló minőségnek és a kiemelkedően jó ár/értékaránynak köszönheti sikerét. Összetételüket a webshopban tanulmányozhatjátok! Számos galopptréner és versenylovas használja mindkettőt. Ők tudják, miért!

Elérhetőségeink

  • Tel.: +36 1 401-0808
  • Fax: +36 1 401-0806
  • Kapcsolat

Bejelentkezés

Felhasználói regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ...