Üdv. vásárláshoz jelentkezzen be!

Tavaszi felkészülés 1.

Tisztelt Vásárlóink, Facebook-oldal Látogatóink!

Mindegy, hogy ma éppen milyen az időjárás: lassan, de biztosan közeledik a tavasz. Célegyenesbe fordul a versenylovak felkészítése – sőt az ügetően már zajlik a nagyüzem! – és még a téli pihenőre „istállóba tett” hobbilovakkal is meg kell kezdeni a felkészülést a tereplovaglásra.

Tavaszi felkészülés 1.

Ehhez a megfelelő abraktakarmány, széna és a tavaszra sarjadó legelőfű mellett hatékony támogatást biztosítunk az angliai Equine Products termékeivel.
A termékismeret bővítése érdekében a mai naptól kezdődően naponta kaphattok rövid ismertetőt és ajánlást a cég Facebook oldalán (a regisztrált vásárlók hírlevélben is).

Az 1. napon a paták állapota javításának és a téli szőrtakaró vedlése utáni szép szőrzet biztosításának zálogát ajánljuk figyelmetekbe.

A 2. napon ismertetjük az egészséges csontozatot támogató termékeinket.

A 3. napon láb, ín és izületi problémákra ajánlunk megoldást.

A 4. napon a jó emésztést segítő termékeinkkel foglalkozunk.

Az 5. napon ismertetjük a légutak egészségét biztosító termékünket.

A 6. napon a lovak viselkedését jótékonyan befolyásoló szereinket fogjuk figyelmetekbe ajánlani.

Végül a 7. naptól – amíg csak a sor végére nem érünk – a vitaminok és teljesítményfokozó szerek kerülnek terítékre.

A napi ismertetőt gyorsan megosztók között a következő napon kisorsolunk egyet az aznap ismertetett termékek közül! Érdemes tehát látogatni a Facebook oldalt és a webshopot.

1. nap: pata és szőrzet

A paták állapota javításának és a szép szőrzet biztosításának záloga: a Bio-Trition, amely elősegíti az egészséges pata növekedését. Nagy mennyiségben tartalmaz biotint és esszenciális aminosavakat, amelyek létfontosságúak a pataszaru szerkezeti épsége szempontjából.

Hoof Health Spray: amelynek használata segít fenntartani a pata megfelelő pH szintjét, így csökkenti a kórokozók (vírusok, baktériumok) elszaporodását. Teljesen természetes anyagú termék: illóolajokat, cinket és rezet tartalmaz.

MSM: a kén elengedhetetlen az egészséges ízületi porc kialakulásához, de fontos alkotóeleme a keratin is, amely kiemelkedő szerepet játszik a pata és a szőrzet állapotában.

Elérhetőségeink

  • Tel.: +36 1 401-0808
  • Fax: +36 1 401-0806
  • Kapcsolat

Bejelentkezés

Felhasználói regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ...