Üdv. vásárláshoz jelentkezzen be!
TransVite Paste

TransVite Paste 30g


Fogyasztói ár: 6.500  Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül: 5.118  Ft
Áfa összege: 1.382  Ft
 
Eredeti termékismertető
  • Termék leírás
  • Vélemények

TransVite Paste

A ló emésztőrendszere jótékony és káros baktériumok kényes egyensúlyaként is felfogható, amely felborul – többek között – a stressz következtében. Stressz hatására a lovak gyakran igen rövid idő alatt felélik a felkészülés során elért kondíciójuk és energiájuk jelentős hányadát.

A TransVite jótékony baktériumai a bélflóra egészséges egyensúlyban tartásával segítenek a szállítások, versenyek, takarmányváltások és választások okozta stressz leküzdésében, így lehetővé válik felkészülés idején elért kondíció megőrzése e káros hatások ellenére is. Mindeközben nem csökkenti a teljesítményt.

Antibiotikumos kezelés után segít a felborult bélflóra helyreállításában, támogatja az egészséges emésztőrendszer kialakulását és szolgálja annak fenntartását. Segít az újszülött csikók ellenálló képességének kialakításában.


Kiszerelés:
30 g paszta, 3x30 g paszta
Adagolása:
5 gramm naponta.
100 g termék tartalmaz:
M74 Enterococcus Faecium baktérium 100 milliárd

* Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártó a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatja. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

Termékismertető letöltése PDF formátumban

Másik termék ebben a kategóriában Másik kategória választása

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Elérhetőségeink

  • Tel.: +36 1 401-0808
  • Fax: +36 1 401-0806
  • Kapcsolat

Bejelentkezés

Felhasználói regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ...