Üdv. vásárláshoz jelentkezzen be!

* AKCIÓ! * AKCIÓ! * AKCIÓ! *

AKCIÓS TERMÉKEK 50% KEDVEZMÉNNYEL!

(A készlet erejéig!)

Termék megnevezése Kiszerelés Kategória Listaár AKCIÓS ÁR
Cool It 1,5 kg Viselkedést befolyásoló kiegészítők 10.400 Ft 5.200 Ft
Creatine Monohydrate 2 kg Teljesítményfokozók 28.700 Ft 14.350 Ft
Fifteen Up 1,5 kg További ajánlott termékek 13.100 Ft  6.550 Ft 

Akciós termékek megtekintése

 

MIRE AJÁNLJUK?

Cool It: Kifejezetten hobbi-, lovasiskolai-, kiállítási- továbbá kezdő díjugató, díjlovagló és military szakágakban versenyző lovak számára fejlesztett termék. Tartalmazza az összes vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet, továbbá olyan pro- és prebiotikumokat, amelyek segítséget nyújtanak az idegesebb vagy hevesebb vérmérsékletű lovak megnyugtatásához, annak érdekében, hogy hatékonyabban dolgozzanak, illetve pihenőidejüket tényleges pihenéssel töltsék.

Creatine Monohydrate: 100% tiszta kreatint tartalmaz. Ezt a szervezet kreatin-foszfátként tárolja, amely létfontosságú az ADP ATP-vé történő átalakításában. A kreatin természetben az izomban van jelen, hozzávetőleg 60%-ban foszfokreatin formájában és az izomsejteken belül energiaraktárként működik. Hiánya korlátozza a teljesítményt. Pótlása érzékelhetően fokozza azt azáltal, hogy gyorsítja a foszfokreatin újraképződését. Használata növeli a fizikai teljesítményt, javítja az energia hasznosulását, gyorsítja a folyamatokat, segíti a fehérjeszintézist, amely befolyással van az izomnövekedésre.

Fifteen UpVitaminokban, nyomelemekben és ásványi anyagokban gazdag takarmány-kiegészítő, amely kifejezetten az idősebb lovak számára kerül előállításra. Folyamatos etetésével biztosítható az idősebb lovak összes nyomelem-, vitamin- és ásványianyag szükséglete. A termék hozzájárul idősödő lovának jólétéhez. Használatával visszaadhat valamit abból, amit az előző 12-15 évben lovától kapott!

A változtatás jogát fenntartjuk!

Elérhetőségeink

  • Tel.: +36 1 401-0808
  • Fax: +36 1 401-0806
  • Kapcsolat

Bejelentkezés

Felhasználói regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ...